juliana's FotoPage
Assalamualaikum..w.b.t.
By: juliana mddom

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Aug-2009 07:32 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut bulan Ramadhan 1430H yang mulia

Dah lama tak update.. selepas ini jemputla datang ke blog saya yer...nak tutup terus fotopages ni...
http://kikis-style.blogspot.com



Monday, 19-Jan-2009 03:48 Email | Share | | Bookmark
T-SHIRT MUSLIMAH

 
 
 
View all 6 photos...
untuk mengetahui harga-harga setiap t-shirt dibawah ini sila link di http://julianaekedai.blogspot.com
ada juga design yang lain...serta untuk kanak-kanak dan remaja pun ada...


Thursday, 11-Dec-2008 04:41 Email | Share | | Bookmark


HitZone.Org - Welcome Comments


Sunday, 23-Nov-2008 10:35 Email | Share | | Bookmark
TUPPERWARE....

 
 
 
View all 6 photos...
Kalau berminat dengan barangan tupperware...skrg ni ada kempen yang baru...gambar2 katalog nyer saya upload dalam blog saya http://kikis-style.blogspot.com ....cepat..dapatkan koleksi MADAGASCAR...



Wednesday, 19-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
@@@...masa untuk berkebun..@@@

bendi
 
close up bendi
View all 16 photos...
sejak 2 minggu lepas kami sibuk nak tanam sayur..untuk menghijaukan bumi...antara pokok yang ditanam ; bendi, kacang panjang, cili (masih lum bercambah pun lagi..), daun kesum, serai, daun bawang, and chinese salery..nanti nak tanam tomato, salad, and macam2 lagi...
daripada tanah sebelah umah ni terbiar kosong (asyik2 upah bangla mesin rumput jer...sekrang ni merana la bangla tu tak de keje lagi kat umah kitaorg...yang best nyer jiran kat blekang umah n sebelah umah pun timbul motivasi nak tanam gak...hijau la bumi diperumahan ku ini..keekee

tapi yang tak best nyer berkebun ni..adalah kerana banyak musuh... musuh yg pertama siput khinzir. yg kedua semut. yang ketiga dan paling aku marah adalah kucing...dia boleh buat "projek beso" tu kat batas pokok2 aku tu...sakit hati sangat !!!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net